Побарајте обесштетување за Вашиот задоцнет лет - Flightclaim.mk
17659
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17659,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ШТЕТА

Едноставно е како 1-2-3

Регистрирај

се како патник

Пријави

информации за летот

Поднеси

оштетно побарување

КОЛКАВА Е ВИСИНАТА НА ВАШЕТО ОБЕСШТЕТУВАЊЕ?

Доколку полетувате од аеродром во ЕУ со било која авиокомпанија, или пак слетувате во ЕУ со било која европска авиокомпанија (вклучувајќи ги тука и Норвешка, Исланд и Швајцарија), Вие имате право на грижа и надомест согласно ЕУ Регулативата за задоцнето време на слетување подолго од три часа.

250 евра обесштетување за задоцнет лет до 1500 км

400 евра обесштетување за задоцнет лет до 3500 км

600 евра обесштетување за задоцнет лет над 3500 км

КОИ СЕ ВАШИТЕ ПРАВА

како патник на авиокомпанија