Брз и бесплатен сервис за надомест на штета, плаќате провизија само доколку добиете обесштетување - FlightClaim.mk
17661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17661,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ЗА НАС

НАДОМЕСТ НА ШТЕТА ЗА ЗАДОЦНЕТИ И ОТКАЖАНИ ЛЕТОВИ

Услугата FlightClaim започнува во 2016 г. како средство за побарување на обесштетувања од авиокомпаниите за патниците во Европа. Преку понуда на брза бесплатна услуга, која не се наплаќа доколку не добијат оштета, ќе помогнеме на патниците да побараат надомест на штета за одложени односно откажани летови, со можност за обесштетување до 600 евра по лице.

5,4% од патниците погодени од откажани летови, одложувања, или на кои им е оневозможен пристап во авионот

ги знаат своите права и се трудат да побараат обесштетување за летот, кое што со право им следи; поради тоа што тие не се свесни за своите права при задоцнување на летот подолго од 3 часа или пак не се сигурни во исходот на штетата кога поднесуваат барање за надомест на штета директно до авиокомпанијата– затоа што повеќето штети се одбиени.

НАШАТА МИСИЈА

Сакаме да се осигураме дека патниците во авионскиот сообраќај ги знаат своите права и да обезбедиме, брз, ефикасен и неризичен сервис кој е достапен за сите патници кои имаат право на надомест. FlightClaim ќе биде “Портата” помеѓу Регулацијата и Компензацијата.

FlightClaim изготвува успешни побарувања за обесштетување на патници, засегнати од задоцнети или откажани летови. Ако е неопходно, ние се обраќаме и до соодветниот суд за секој клиент со валидно побарување за обесштетување, а за таа услуга не наплаќаме никаков дополнителен трошок, се додека не го добиеме случајот. Ние работиме со едноставна наплата на провизија, која што ќе биде побарана само доколку оштетното побарување е наплатено.

СПЕЦИЈАЛНИ ПРАВНИ УСЛУГИ

Ако имате право да добиете обесштетување за лет, секогаш кога е неопходно ќе се обратиме на судот, за да се увериме дека ќе го добиете обесштетувањето.

FlightClaim работи со екипа од правни експерти и професионалци, што ни овозможува да го забрзаме процесот. Ние ги превземаме сите правни трошоци – вклучително и судските трошоци – и ќе земеме провизија само ако пресудата е во Ваша корист и добиете обесштетување.

НАШЕТО ПОТЕКЛО

FlightClaimEU е дел од CCN Aviation, Европски TPA обработувач на штети. Вo основата CCN е стремеж за вовед на иновации во концептот за услужување на клиенти, истовремено помагајќи на компаниите да ги надминат предизвиците пред кои се исправени.

Во постојано променливиот свет, клиентите очекуваат нови иновативни услуги во патничкиот сектор со брз и лесен пристап до технолошки решенија и лесни начини за поднесување на барање, следење на текот на барањето, комуникација за статусот на барањето како и одбегнување на непотребни трошоци, задоцнувања и лошо опслужување. Филозофијата на CCN е да помогне на клиентите преку контрола и намалување на вкупните трошоци на штетите, преку платформа која овозможува брза, лесна и едноставна обработка на оштетни побарувања.

CCN обработува меѓународни штети во рамките на Европската Унија и надвор од неа.